white summer dress

Like I said before I am going on a vacation in Greece this July! I started collecting all the stuff I need and then I stumbled upon this Misspap cute white dress. It was suited for a warm beach vacation: for a morning stroll or to wear over your bikini. 

NL//
Zoals ik al eerder heb aangegeven ga ik in Juli op vakantie naar Griekenland! Ik ben al begonnen met het kopen en verzamelen van items voor deze vakantie en toen kwam ik dit schattige zomer jurkje tegen van Misspap. Heerlijk luchtig dus super geschikt voor een warm strand vakantie. Je kunt het voor een ochtend wandeling aan doen of voor over je bikini.

As you can see I'm slowly getting in the summer mode lol!
My next post will be about my new summer items and summer must have's/ essentials, so stay tuned.

Get the Misspap dress here.
Cactus clutch: Mango. Get it here.
Heeled khaki sandals: Asos. Get it here.
Hat: Forever21. Get it here.

Get 10% off at the Misspap website with my discount code ONAENA.
And again Happy shopping babes! Good luck finding your favourite summer items! Will be helping you in my next summer post xx


NL//
Zoals je ziet ben ik langzamerhand in mijn zomer- mode aan het komen haha!
Mijn volgende post zal over mijn nieuwe zomer items and zomer must have's zijn dus houd mijn blog in de gaten!

Koop hier het Misspap jurkje. 
Cactus clutch: Mango. Koop het hier.
Heeled khaki sandals: Koop het here.
Hat: Forever21. Koop het hier.

Je krijgt 10% korting op de Misspap website met mijn kortingscode: Onaena. 
En alweer zeg ik: Happy shopping! Succes met het vinden van je favo item voor deze zomer! Ik zal jullie hierbij helpen bij mijn volgende zomer outfit.