Wearall fashion

I got my first delivery from Wearall fashion. www.wearall.com
I really like the clothes and the quality, better than most of the uk shops I ordered from online!
I ordered a black to piece with the fluffy sleeves and tight trousers (something between leggings and trousers, but way thicker fabric than leggings). An a cute white cold shoulder top that's perfect for my upcoming summer vacation in Greece. So I was very happy with this delivery. Here are the items and some outft pictures:

//NL
Ik heb mijn eerste kledingpakket ontvangen van Wearall fashion. Een britse webshop (ook eu beschikbaar natuurlijk): www.wearall.com
Ik ben heel tevreden met de bestelling en ik moet erbij vermelden dat ze betere kwaliteit kleding maken dan de meeste UK webshops, dat merk je al meteen aan de stof. 
Ik heb een zwarte two piece met poefmouwtjes besteld en daarbij hoort een mooie dunne pantalon/legging. (niet doorschijnend). En ik heb een leuk fleurig bloesje met open schouders besteld (de wel bekende cold shoulder look). Dit past perfect bij mijn aankomende zomervakantie in Griekenland!

I wore this look a more elegant way because I think it fits good with a black outfit. You can look quickly very chique. I chose black heels (Mango, but older season) and my hair tied. 
Black sneakers and loose hair would also look good!
Get this black co- ord here (available in several colors). 

//NL
Ik heb deze outfit op een sjiekere manier gedragen: met zwarte hakken (van Mango, een oudere collectie) en mijn haren in een staart. Maar je kunt deze outfit natuurlijk ook combineren met je haren los en leuke zwarte sneakertjes. 
Koop deze co- ord hier (verkrijgbaar in meerdere kleuren). 


I combined this blouse the most fashionable way I could at the moment! The striped skirt is a hot item at the moment, really a 70s item. You could also choose for that kinda stripes, but in a top or sweater.  It's an item you should have in your wardrobe!
I chose white heels to match the blouse color and to keep the look more feminine. The necklace I chose is also a hot item right now (sold out at asos). 

Striped skirt: Stradivarius, get it here (now 20% off).
Heels: Missguided (older season)
Necklace: Monki, get it here.
You can get the Wearall top here

//NL

Ik heb dit blousje zo trendy mogelijk gecombineerd en ik denk dat het mij goed gelukt is. De gestreepte rok is momenteel een hot item, een jaren 70 look!  En je kunt hier ook een trui/topjes variant van vinden in verschillende winkels. Dus een must have item in je kledingkast! De witte hakken heb ik gekozen om de outfit nog vrouwelijker te maken en vanwege de bijpassende kleur (wit he). De ketting is ook een must have op het moment (of iets in deze richting), op asos helemaal uitverkocht. 

Striped skirt: Stradivarius, koop het hier (nu 20% korting).
Heels: Missguided (oudere collectie)
Necklace: Monki, koop het hier.
Het Wearall blousje kun je hier kopen.


Hope you liked it! You can order more nice stuff at www.wearall.com Happy shopping!