Grey ribbed playsuit

I got this grey ribbed super cute jumpsuit from Misspap, again a perfect item for summer! A more casual everyday wear and a lovely ribbed thin fabric. It's so easy to combine: keeping it classy with heels or casual sneakers or flat sandals. I combined it with classy flat sandals and a black hat for that classy but comfy summer look. Sure you can also combine it with more colors: grey is an easy color. 
Did I mention I love comfy? I always choose comfy clothes: this includes almost always stretch in the fabric and it needs to feel soft or loose.

Get 10% off the whole collection from Misspap
with my discount code "ONAENA"

NL//
Ik heb dit super schattige jumpsuitje van Misspap gekregen, en alweer een perfect item voor de zomer! Je kunt dit item casual overdag dragen. Het heeft een fijn geribt stofje wat lekker losjes zit en toch bij de middel een stretchband heeft zodat het niet al te sloeberig uit ziet. Dit is zo makkelijk te combineren: hou het classy met hakken, of een paar sneakers of platte zomerse sandaaltjes. Ik heb het zelf met platte (instap) sandalen gecombineerd, samen met een zwarte hoed om die classy zomer look te behouden. Je kunt het natuurlijk speelser combineren met meerdere kleuren: grijs is overigens een makkelijke neutrale kleur!
Heb ik jullie al verteld dat ik van comfy houd? Ik kies altijd voor comfortabele kleding: hier moet dus veel stretch in zitten en de stof moet lekker aanvoelen of losjes zitten. 

Je kunt nu profiteren van 10% korting met mijn kortingscode ONAENA (geldT voor de gehele collectie van Misspap).

This is a new feature I added; every image represents a part of my outfit I'm wearing (or something similar, because not every item is from nowadays collection so I always try to find something compareble and similar. Hope you all understand! 
Every image is a clickable link that leads you to the website where the item is for sale. Hope it makes everything easier! Happy shopping ladies!

NL//
Dit is een nieuwe feature die ik heb toegevoegd; via elk plaatje dat je aan klikt kom je op de website waar het item te koop is, of het item wat erop lijk. Niet alles wat ik aan heb is altijd hedendaags te koop maar kan van een oudere collectie zijn, daarom probeer ik altijd iets te vinden wat erop lijkt. Happy shopping dames!

 

SHOP THE LOOK: