Misspap collab

I'm so excited I'm doing a new collaboration with Misspap.co.uk and I wanted to show you the first set of clothing (loungewear) I got from them: it's a stretchy camel colored thin sweater and sweatpants.
With my discount code ONAENA you can get 10% off the whole collection on their website! Get your loungewear set here

//NL
Ik ben begonnen met een samenwerking met Misspap.co.uk en ik wilde jullie mij eerste kledingset (loungeset) laten zien die ik van hun gekregen heb: een stretchy dunne trui en sweatpants in de mooie hippe camel kleur.
Met mijn kortingscode ONAENA krijg je 10% korting op hun gehele collectie! Koop de loungeset hier

I love loungewear, it's so comfy and nowadays you can wear it like an everyday look not just at home! And lately I'm really into comfortable clothing, I really hate jeans or trousers that are too tight so I've been avoiding this for quite a long time now. I like stretchy and comfortable!

// NL

Ik houd van loungewear, het is zo comfortable en tegewoordig kun je er zo over straat mee lopen zonder dat iedereen je als een zwerver ziet haha! Het is gewoon heel erg "in". Beter voor mij want ik draag alleen maar comfortabele kleren de laatste tijd. Ik heb echt een hekel aan te strakke jeans of pantalons. Alles mag lekker los zitten of heel stretchy zijn als het strak is. Heerlijk!