tie front grey two piece

Hi loves, I got another delivery from Misspap (www.misspap.co.uk) and this time it's a ribbed grey two piece. Really for a summer occasion which is perfect for me because I'm going to Greece in July :) 

The design is nice, the ribbed fabric is very fashionable at the moment so your always good now with this. The long skirt is short at the front and you can tie the front into a knot: which you see very often nowadays. 

// NL

Dit keer heb ik van Misspap (www.misspap.co.uk) een mooie twee delige set gekregen wat erg geschikt is voor de zomer. Perfect voor mij nu omdat ik in Juli naar Griekenland op vakantie ga, en nu heb ik nog een leuk setje erbij :) 
Het heeft een mooie geribde stof wat erg in is dit jaar, plus de rok kun je knopen aan de voorkant wat je tegewoordig ook veel ziet. Qua stijl zit je dus echt goed met deze set. 
 

You can find this two piece here.
Necklace from Monki. Buy it here.
With my discount code ONAENA you can get 10% off the whole collection on their website. Happy shopping!

NL//

Vind het twee delige setje hier.
Ketting is van Monki. Koop hem hier
Met mijn kortingscode ONAENA krijg je 10% korting op de gehele collectie op hun website. Happy shopping!