Stunning in Silver

I´m continuing my collaboraton with Misspap and this time I got this lovely Silver/grey colored two piece. 7/8 leggings and a crop top. So nice for summer or a party outfit. I combined the outfit for several occasions: 

// NL

Ik zet mijn samenwerking met Misspap voort! En dit keer heb ik een two piece set gekregen. Een zilver/grijs kleurige crop top en een 7/8 legging. Dit is geschikt voor zowel een party outfit als een dagelijks zomer outfitje. Ik heb verschillende combinaties met deze oufit gemaakt:

Party outfit:
Simply combine this outfit with some killer heels, almost any color goes with his neutral grey. (black, red, pink, khaki, yellow for example). And don't forget to add jewelery!

//NL
Combineer deze set met hakken (open of dicht), open hakken is misschien wel leuker voor in de zomer. Je kunt bijna elke kleur combineren met dit neutraal grijze setje. (Bijv. zwart, rood, roze, khaki of mosterd geel). En vergeet niet wat leuke sierraden om te doen!

Everyday outfits with sneakers:
To keep it more sophisticated combine this with a long vest or jacket. And again you can play with a lot of colors. But because I like it neutral I combined it with other neutral colors.
//NL
Om het wat subtieler te houden combineer je deze outfit met een lange vest of een lange dunne jas (zomers outfit). Ik heb het met neutrale kleuren gecombineerd omdat ik daar zelf een voorkeur voor heb, maar je kunt het natuurlijk ook met fellere kleuren combineren. Deze two piece is heel veelzijdig! 

I hope you like the outfits! I will be posting more picture on my instagram profile: onaena
 You can buy this lovely two piece at the Misspap website and don't forget to use my discount code ONAENA to get 10% off the whole collection!  Get it here!

//NL
Hopelijk vinden jullie de combinaties mooi, ik zal nog meer foto's op mijn instagram profiel plaatsen: onaena
Met mijn kortingscode ONAENA krijg je 10% korting op hun gehele collectie! Je kunt dit setje kopen op de webshop van Misspap: Koop het hier!