Books you should read in October (NL)

On Top by Anna Nooshin

Een handboek voor online succes, nou eigenlijk is het gewoon het verhaal van een van de meest succesvolle Nederlandse fashion blogger. Hoe zij het gemaakt heeft in the business etc. Heel leuke als je inspiratie en motivatie zoekt naar een succesvolle carriere. Het is een soort carriere biografie van Anna met hele leuke fotografie van haar leven en photoshoots. Heel leuk en motiverend om te lezen en het maakt je niet bang om te falen. Want iedereen valt en staat weer op in zijn carriere. 

Girlboss by Sophia Amoruso

Een boek die het succesverhaal van scratch verteld over Sophia, de oprichter en CEO van Nasty Gal: een kledingbedrijf die miljoenen omzet maakt. Ook weer hetzelfde ongeveer als bovenstaande boek. Verteld ook hoe Sophia is begonnen met haar carriere, ook haar leven voor haar carriere wordt best wel gedetailleerd beschreven. Een vreemd verhaal maar wel grappig, ik zie mezelf er wel in terug qua wisselde bijbaantjes die zij gehad heeft. 
Kortom een motivatie om verder in de carriereladder omhoog te klimmen. 

ON TOP:

GIRLBOSS

Beiden boeken geven tips over de weg naar succes. Aanrader!